Bilatu
Sartu
  • Harpidetu zaitez! Izan HITZAKIDE
  • Zozketak
  • Denda
  • Hemeroteka
  • Nor gara
Bilatu
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Auzoak
      • Aiete-Miramon
      • Altza
      • Amara
      • Amara Berri-Loiolako Erribera
      • Añorga
      • Antigua
      • Bidebieta
      • Egia
      • Erdialdea
      • Gros
      • Ibaeta
      • Igeldo
      • Intxaurrondo
      • Loiola-Txomiñenea
      • Martutene
      • Morlans
      • Parte Zaharra
      • Ulia
      • Zubieta
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Eduki babestua
  • Astekaria
  • 20. urteurrena
  • Iritzia
  • Multimedia
    • Argazkiak
    • Bideoak
  • Komunitatea
  • Agenda
  • Gehiago
    • ATERKI
    • Jaiak
    • Adimena
    • Nor gara
    • Gure berri
    • Txoroskopoa
    • Harpidetu zaitez! Izan HITZAKIDE
  • Nor gara
  • Publizitatea
  • Cookieak
  • Pribatutasun politika
  • Harpidetu zaitez! Izan HITZAKIDE
  • Zozketak
  • Denda
  • Hemeroteka
  • Nor gara
Sartu
Aisia

Uztailaren 1etik 14ra merke eta on jateko aukera izango da hiriko hainbat jatetxetan

Agurtzane Altuna
2013/06/26
1TXIPIROI_ERREA__BONBA_ARRO ‘San Sebastian Gipuzkoa Restaurant Week’ ekimenaren saio berria aurkeztu dute. Ekimen honen bidez maila handiko hainbat jatetxetan prezio onean jateko aukera ematen dute. Gainera, aurtengoa laugarren urtea da baina lehen aldiz egingo dute ekimena udan. Martxoan egin zen 2013ko lehen saioa, eta uztailaren 1etik 14ra burutuko da bigarrena. Gipuzkoako 25 jatetxek hartuko dute parte ekimen honetan. Aurreko saioetako arrakasta ikusirik jatetxe askok errepikatuko dute eta bost jatetxe berri ere batu dira, tartean Donostiako Patxi Aizpuru Parte Zaharreko jatetxea eta Aieteko Bera Bera. Jatetxe hauek kalitate goreneko menuak eskainiko dituzte 25 euroan astean zehar eta 30 euroan asteburuan; kopuru honi BEZa gehitu beharko litzaioke. Erreserbak Sansebastianrestaurantweek.com egin behar dira. Ekimen honen helburua bisitari eta bertakoen arteko elkarbizitza sustatzea da gatronomiaren bidez. Eta baita garaian garaiko produktuak eta bertako nekazari, abeltzain nahiz arrantzaleek ekoitzitako produktuen salmenta bultzatzea ere. “Horrela turismoa sustatzeaz gain, beste sektoreen garapenean ere laguntzen dugu”, adierazi du Josu Ruizek. Ekimenaren arrakasta erabiltzaileen datuetan islatzen da. Lehen urtean 300 menu eskaini zituzten eta iaz 1300 otordu. Beasaingo Dolarea, Debako Urgain, Hondarribiko Laia eta Sugarri, Irungo Singular Food, Oiartzungo Etxe-Zahar, Pasai Donibaneko Ziaboga, Tolosako Fronton, Zarauzko Kirkilla Enea, Zumaiako Basusta eta Marinaberri eta Donostiako Abakando, Albiztur, Astelena, Barkaiztegi, Bera Bera, Bodegon Alejandro, Bokado San Telmo, La Fabrica, La Madame, La Muralla, Narru, Ni Neu eta Patxi Aizpurua dira ekimenarekin bat egin duten jatetxeak.

Azken egunetako irakurrienak

 

 

 

Donostiako azken berrien buletina

Donostiako azken berriak biltzen ditu hiru egunean behin.
Astelehen, asteazken eta ostiraletan iristen zaizu posta elektronikora.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943-46 72 36
  • donostia@hitza.eus
  • Ametzagaña, 19 20012 Donostia
  • Nor gara
  • Publizitatea
Berriki Kudeaketa Aurreratua KUDEAKETA AURRERATUARI
DIPLOMA
  • Cookieak
  • Pribatutasun politika
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Zure babesa behar dugu Donostia den horretan aztertzen eta kontatzen jarraitzeko.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Zure babesa behar dugu Donostia den horretan aztertzen eta kontatzen jarraitzeko.