Bilatu
Sartu
  • Harpidetu zaitez! Izan HITZAKIDE
  • Zozketak
  • Denda
  • Hemeroteka
  • Nor gara
Bilatu
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Auzoak
      • Aiete-Miramon
      • Altza
      • Amara
      • Amara Berri-Loiolako Erribera
      • Añorga
      • Antigua
      • Bidebieta
      • Egia
      • Erdialdea
      • Gros
      • Ibaeta
      • Igeldo
      • Intxaurrondo
      • Loiola-Txomiñenea
      • Martutene
      • Morlans
      • Parte Zaharra
      • Ulia
      • Zubieta
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Eduki babestua
  • Astekaria
  • Iritzia
  • Multimedia
    • Argazkiak
    • Bideoak
  • Komunitatea
  • Agenda
  • Gehiago
    • 73. Zinemaldia
    • ATERKI
    • Jaiak
    • Adimena
    • Nor gara
    • Gure berri
    • Txoroskopoa
    • Harpidetu zaitez! Izan HITZAKIDE
  • Nor gara
  • Publizitatea
  • Cookieak
  • Pribatutasun politika
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Harpidetu zaitez! Izan HITZAKIDE
  • Zozketak
  • Denda
  • Hemeroteka
  • Nor gara
Sartu
Orokorra

Janariaz eta kirolaz gozatzeko leku paregabea

Irutxuloko Hitza
2018/07/20
Argazkia: Iñaki Agirre

Argazkia: Iñaki Agirre

OSAGAIAK
  • Oilasko-bularkiak
  • Urdaiazpiko kroketak
  • Piper gorriak
  • Patatak
PRESTAKETA Asteburuetan plater konbinatu desberdinak eskaintzen dituzte Harrobi tabernan. Honakoan, inoiz huts egiten ez duen platera prestatu digute: oilasko-bularkiak, urdaiazpiko kroketak, piper gorriak eta patata frijituekin. Prestaketa sinpleko platera da, baina kalitatezko produktuak erabiltzea ezinbestekoa dela azpimarratzen du Harrobiko arduradunak. Bexamela behar bezala egin, eta kroketak ongi prestatzeko denbora behar da gainera. Emaitzak, ordea, merezi du. On egin!  

Marta Apestegia, Harrobi taberna

Marta Apestegia, Harrobi tabernaren arduraduna. (Argazkia: Iñaki Agirre)

Argazkia: Iñaki Agirre

“Askorentzat, txorizo egosirik gabe ez dago futbolik!”

Duela bost hilabete hartu zuen Marta Apestegia donostiarrak Zubietako Realaren instalazioetako Harrobi taberna kudeatzeko ardura. Futbol zelaia harmailetatik bezain ondo ikusten da bere terrazatik, bertan janari goxoaz gozatzeko aukera paregabea dagoelarik. Nolatan animatu zinen Harrobi jatetxea kudeatzera? Otsailean eskaini ziguten Zubietako taberna kudeatzeko aukera, eta ez genuen bi aldiz pentsatu. Aukera oso polita iruditu zitzaigun. Gehienbat futbolarekin egiten dugu lan, entrenamenduekin eta partidekin, alegia. Zaleak eta jokalarien senideak etorri ohi zaizkigu tabernara. Hala ere, azkenaldian ahoz aho Harrobiren berri izan duen jende gehiago datorkigu tabernara. Realzaleak izango zarete behintzat. Noski! Betidanik izan gara Realekoak. Zein sukaldaritza mota eskaintzen duzue? Astean zehar eguneko menua eskaintzen dugu, 12 euroan. Errazioak, pintxoak eta ogitartekoak ere baditugu. Asteburuan, berriz, plater konbinatuak zerbitzatu ohi ditugu. Jendeak kalitatezko janariaz gozatzea nahi dugu, momentu atsegin bat pasatzen duten bitartean. Jendeak zer eskatzen du gehien? Menua astero aldatzen dugunez, platerak ez dira errepikatzen. Baina pintxoen artean txorizo egosiak arrakasta handia du. Askorentzat pintxo hori gabe ez dago futbolik! Jokalariek ba al dute pintxoren bat hartzeko baimenik? Sanseko jokalariak etorri ohi zaizkigu, baina kirol menua eskatzen dute normalean: pasta, barazkiak, fruta… Dieta asko zaintzen dute. Futbolaz gozatzeko leku paregabea da. Bai, nesken lehen taldearen entrenamenduak ikusi daitezke terrazatik, eta jubenilenak ere. Futbolzaleak ez diren bezeroak ere badituzue, ordea. Bai, Lasarte eta Zubietako jende asko etortzen da, baita inguruko enpresetan lan egiten dutenak ere. Oso leku lasaia dirudi. Hala da. Futbolak axola ez badizu ere, oso leku lasaia eta atsegina dela iruditzen zait. Gainera ongi zainduta eta mendiz inguratuta dago, eta horrek oso itxura polita ematen dio tabernari. Horrez gain, aparkatzeko tokia soberan dago.  

Azken egunetako irakurrienak

 

 

 

Donostiako azken berrien buletina

Donostiako azken berriak biltzen ditu hiru egunean behin.
Astelehen, asteazken eta ostiraletan iristen zaizu posta elektronikora.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943-46 72 36
  • donostia@hitza.eus
  • Ametzagaña, 19 - 20012 Donostia
  • Nor gara
  • Publizitatea
Berriki Kudeaketa Aurreratua KUDEAKETA AURRERATUARI
DIPLOMA
  • Cookieak
  • Pribatutasun politika
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Zure babesa behar dugu Donostia den horretan aztertzen eta kontatzen jarraitzeko.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Zure babesa behar dugu Donostia den horretan aztertzen eta kontatzen jarraitzeko.