Bilatu
Sartu
  • Harpidetu zaitez! Izan HITZAKIDE
  • Zozketak
  • Denda
  • Hemeroteka
  • Nor gara
Bilatu
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Auzoak
      • Aiete-Miramon
      • Altza
      • Amara
      • Amara Berri-Loiolako Erribera
      • Añorga
      • Antigua
      • Bidebieta
      • Egia
      • Erdialdea
      • Gros
      • Ibaeta
      • Igeldo
      • Intxaurrondo
      • Loiola-Txomiñenea
      • Martutene
      • Morlans
      • Parte Zaharra
      • Ulia
      • Zubieta
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Eduki babestua
  • Astekaria
  • 20. urteurrena
  • Iritzia
  • Multimedia
    • Argazkiak
    • Bideoak
  • Komunitatea
  • Agenda
  • Gehiago
    • ATERKI
    • Jaiak
    • Adimena
    • Nor gara
    • Gure berri
    • Txoroskopoa
    • Harpidetu zaitez! Izan HITZAKIDE
  • Nor gara
  • Publizitatea
  • Cookieak
  • Pribatutasun politika
  • Harpidetu zaitez! Izan HITZAKIDE
  • Zozketak
  • Denda
  • Hemeroteka
  • Nor gara
Sartu

Turistentzat irtenaldi gastronomikoak antolatuko dituzte Turismo bulegoak eta Basque Culinary Centerrek

Euskal sukaldaritza tradizionala ezagutzea eta pintxo ibilbideak egitea da 'Donsotia, euskal astebukaera' programaren helburua.

Ane Urrutikoetxea
2015/04/15
Irtenaldian pintxoen ibilbide didaktikoaz gozatuko dute turistek. (Argazkia: Mikel Goñi)

Irtenaldian pintxoen ibilbide didaktikoaz gozatuko dute turistek. (Argazkia: Mikel Goñi)

Donostiako Turismo bulegoak eta Basque Culinary Centerrek elkarlanean sortu dute Donostia, euskal astebukaera programa, turistek euskal sukaldaritza tradizionala ezagutzeko aukera izan dezaten. Proiektua aurkeztu dute gaur Turismoko zuzendari Manu Narvaez eta BCCko zuzendari Joxe Mari Aizegak, Garapen Ekonomikoko zinegotzi Josu Ruizekin batera. Aizegak azaldu duenez, irtenaldia BBCn egingo den tailer batekin hasiko da, eta ondoren Parte Zaharreko elkarte gastronomiko batera eramango dituzte parte hartzaileak, bertan euskal sukaldaritza tradizionalean oinarritutako bazkaria eta abangoardiako pintxoak dastatu ditzaten: “Elkartea eta sukaldaria oraindik zehaztu behar ditugu, baina BBCkoa izango da sukaldaria, eta izen handikoa”. Oraingoz hiru asteburutan egingo dituzte irtenaldiak. Lehenengoa gazteleraz egingo dute, maiatzaren 16 eta 17an; bigarrena, frantsesez, 23 eta 24an; eta hirugarrena, ingelesez, 20 eta 21ean. Horrela, larunbatetan sukaldaritza tradizionalaren tailerrak eta bazkaria egingo dituzte, eta igandetan berriz pintxo ibilbide didaktikoak sukaldari baten eskutik. Programak bi gaueko egonaldia eskaintzen du, gosaria barne, eta 315 euroko prezioa izango du pertsonako, logela bikoitzan, BEZ-a barne.

Azken egunetako irakurrienak

 

 

 

Donostiako azken berrien buletina

Donostiako azken berriak biltzen ditu hiru egunean behin.
Astelehen, asteazken eta ostiraletan iristen zaizu posta elektronikora.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943-46 72 36
  • donostia@hitza.eus
  • Ametzagaña, 19 20012 Donostia
  • Nor gara
  • Publizitatea
Berriki Kudeaketa Aurreratua KUDEAKETA AURRERATUARI
DIPLOMA
  • Cookieak
  • Pribatutasun politika
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Zure babesa behar dugu Donostia den horretan aztertzen eta kontatzen jarraitzeko.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Zure babesa behar dugu Donostia den horretan aztertzen eta kontatzen jarraitzeko.