Intxaurrondoko Bengoetxea Harategiak Gipuzkoako hanburgesa onenaren saria irabazi du

Bengoetxea harategia Zarategi Pasealekuan dago, Donostiako Intxaurrondo auzoko 50ean, eta atzo arratsaldean San Martin Azokan egin den Gipuzkoako Hamburgesen III. Lehiaketan lehen saria eskuratu du. Gipuzkoa osoko hogei bat harategi aurkeztu dira.
Azkenik, Ruben Trincado (Uliako Begiratokiko chefa), Jon Gorostiaga (Dastatzen Groupeko presidentea) Ramón Neria (Heineken) eta Rubenji (influencerra) epaimahaikideek Bengoetxea Harategian egindako hanburgesaren alde egin dute. Gorostiagaren hitzetan, “gure harakinen produktua eta, batez ere, barietatea eta irudimena saritu ditu”.
Azkenik, hiru harategi hauek hartu dute podiuma. Hirugarren saria San Martin azokako Muñoa Alimentacionentzat izan da eta bigarrena Orioko Kepa Loidi Harategiarentzat.
Jose Ignacio Bengoetxea harrituta eta pozik agertu da bere establezimenduan emango duen sariarekin. Bere elaborazioaren sekretuaz galdetuta, nabarmendu du sinplea dela, txahal haragia eta txerri pixka bat daramala, oso gutxi, eta txahal haragia mamitsua izatea.